Saulės akiniai
,

Knockaround

Black on Black Paso Robles

0 0 balsų
Įvertinimas
Kaina su "Zuper" kliento kortele:

39,00 

Šie elegantiški kvadratinės formos akiniai nuo saulės su 100% UV apsauga yra tobulas pasirinkimas tiems, kurie vertina stilių, kokybę ir funkcionalumą.

Elegantiškas dizainas ir aukšta kokybė
100% UV apsauga
Universalumas ir patogumas

Visas aprašymas »
Patiko šis modelis? Tuomet užsiregistruok regėjimo patikrinimui internetu ir gauk Zuper nuolaidų kortelę dovanų!
Registruotis regėjimo patikrinimui »
* Prekių asortimentas internete gali nesutapti su faktiniu asortimentu parduotuvėje

Produkto aprašymas

Ar kada nors jautėte, kad jūsų akiniai nuo saulės neatitinka jūsų stiliaus? Galbūt jie nepakankamai apsaugo nuo saulės spindulių? O gal tiesiog nepatogūs nešioti? Dabar galite pamiršti šiuos rūpesčius. Pristatome naujuosius klasikinius kvadratinės formos akinius nuo saulės, kurie išspręs visas šias problemas vienu ypu.

Šie stilingi akiniai nuo saulės yra tikras elegancijos ir funkcionalumo derinys. Jų klasikinis kvadratinis dizainas puikiai tinka įvairioms veido formoms, o matinis juodas rėmelis suteikia jiems modernų ir rafinuotą įvaizdį. Tačiau šie akiniai nuo saulės yra daugiau nei vien stilinga aksesuaras.

Lengvas ir patogus rėmelis leis juos dėvėti visą dieną be jokio diskomforto. Tamsūs lęšiai ne tik atrodo madingai, bet ir užtikrina 100% apsaugą nuo kenksmingų UV spindulių. Nesvarbu, ar leidžiate laiką paplūdimyje, ar keliaujate po miestą – jūsų akys bus puikiai apsaugotos.

Šie akiniai nuo saulės yra pagaminti iš aukštos kokybės medžiagų, užtikrinančių ilgaamžiškumą ir atsparumą kasdieniam dėvėjimui. Jų universalus dizainas puikiai dera tiek prie kasdienių, tiek prie elegantiškų aprangos derinių, todėl jie taps nepakeičiamu jūsų garderobo aksesuaru.

Nesvarbu, ar renkatės juos kasdieniam naudojimui, ar norite papildyti savo stilių ypatinga proga – šie akiniai nuo saulės yra puikus pasirinkimas. Jie ne tik apsaugos jūsų akis, bet ir leis jums atrodyti stilingai bet kokioje situacijoje.

Savybės

Klasikinis kvadratinis dizainas
Matinis juodas rėmelis
Lengvas ir patogus nešioti
Tamsūs lęšiai su 100% UV apsauga
Pagaminti iš aukštos kokybės medžiagų
Universalus stilius, tinkantis įvairioms progoms
Privalumai

Puikiai apsaugo akis nuo kenksmingų UV spindulių
Suteikia stilingą ir madingą išvaizdą
Užtikrina patogų nešiojimą visą dieną
Tinka įvairioms veido formoms
Ilgaamžis ir atsparus kasdieniam dėvėjimui
Lengvai derinasi prie įvairių aprangos stilių
Trūkumai

Gali netikti žmonėms su labai plačiais veidais

Rėmelio išmatavimai

Nosies tiltelio plotis

20

Lęšio plotis

51

Kojelės ilgis

139

Prekės ženklas

„Knockaround“ akiniai nuo saulės yra praktiškas ir stilingas pasirinkimas visiems, kuriems reikia patikimų akinių. Šį prekės ženklą 2005 m. įkūrė Adam „Ace“ Moyer ir nuo to laiko jis tapo populiariu pasirinkimu tiems, kurie pirmenybę teikia patvarumui, patogumui ir geram kainos bei kokybės santykiui. Gamintojas ypatingą dėmesį skiria ilgaamžiškumui, o tai reiškia, kad akinius galėsite nešioti…

Atsiliepimai apie prekinį ženklą Knockaround

Įvertinimas
0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus

Ką apie mus kalba klientai

Paieška

Search Suggestions

      Registracija regėjimo patikrinimui

      Paslauga teikiama tik asmenims, sulaukusiems 18 metų.

      DĖMESIO!

      1. Jei nešiojate kontaktinius lęšius, tuomet bent 12 valandų iki regėjimo tikrinimo kontaktinių lęšių nenešiokite. Išsiėmus kontaktinius lęšius prieš pat tikrinimą, dėl galimo ragenos paburkimo, patikrinimo rezultatai gali būti netikslūs. Tai ypač svarbu renkantis akinius.

      2. Jei turite, atsineškite dabar naudojamus akinius. Naujos akinių dioptrijos gali ženkliai skirtis nuo to, prie ko esate pripratę. Tokiu atveju gali būti sunku iš karto adaptuotis prie didesnių skirtumų, todėl žinant dabar naudojamų akinių stiprumą, naujų akinių parametrus galima keisti palaipsniui taip palengvinant adaptaciją