Saulės akiniai
,

HAWKERS

AURA – POLARIZED BLACK

0 0 balsų
Įvertinimas
Kaina su "Zuper" kliento kortele:

39,00 

Šie išskirtinio dizaino aštuonkampiai akiniai nuo saulės – tai tobulas stiliaus ir funkcionalumo derinys, užtikrinantis efektyvią akių apsaugą ir patrauklų įvaizdį bet kokiomis progomis.

Unikalus aštuonkampis dizainas, išsiskiriantis iš kitų akinių
Aukštos kokybės medžiagos užtikrina ilgaamžiškumą
Efektyvi UV apsauga ir patogumas visą dieną

Visas aprašymas »
Patiko šis modelis? Tuomet užsiregistruok regėjimo patikrinimui internetu ir gauk Zuper nuolaidų kortelę dovanų!
Registruotis regėjimo patikrinimui »
* Prekių asortimentas internete gali nesutapti su faktiniu asortimentu parduotuvėje

Produkto aprašymas

Ar jums sunku rasti stilingus akinius, kurie ne tik apsaugotų akis, bet ir atrodytų puikiai? Dažnai tenka rinktis tarp paprasto dizaino ir efektyvios apsaugos? Nuo šiol galite pamiršti šiuos rūpesčius. Pristatome išskirtinius aštuonkampius akinius nuo saulės, kurie pakeis jūsų požiūrį į aksesuarus.Šie akiniai – tai tikras stiliaus ir funkcionalumo derinys. Jų unikalus aštuonkampis dizainas iškart atkreips dėmesį ir leis jums išsiskirti iš minios. Elegantiški juodi rėmeliai pagaminti iš aukštos kokybės metalo, kuris užtikrina ilgaamžiškumą ir patvarumą. Tamsiai pilki lęšiai ne tik suteikia paslaptingumo įvaizdžiui, bet ir efektyviai saugo akis nuo kenksmingų UV spindulių. Galėsite mėgautis aiškiu vaizdu net ir ryškioje saulėje.Lengvas svoris ir patogios nosies pagalvėlės leidžia nešioti akinius visą dieną be jokio diskomforto. Nesvarbu, ar leidžiate laiką paplūdimyje, ar vaikštinėjate miesto gatvėmis – šie akiniai puikiai tiks bet kokiai progai.Plonos metalinės kojelės su subtiliu prekės ženklo logotipu prideda dar daugiau elegancijos. Šie akiniai – tai ne tik aksesuaras, bet ir jūsų asmenybės išraiška. Jie puikiai derės tiek prie kasdienės aprangos, tiek prie vakarinio įvaizdžio.Investuokite į kokybę ir stilių viename. Šie aštuonkampiai akiniai nuo saulės – tai puikus pasirinkimas tiems, kurie vertina unikalumą ir nori išsiskirti iš minios. Pasiruoškite priimti komplimentus kiekvieną kartą juos užsidėję!

Savybės

Unikalus aštuonkampis dizainas
Juodi metaliniai rėmeliai
Tamsiai pilki lęšiai
100% UV apsauga
Lengvas svoris
Patogios nosies pagalvėlės
Plonos metalinės kojelės
Subtilus prekės ženklo logotipas
Privalumai

Išskirtinis stilius ir mados pareiškimas
Efektyvi akių apsauga nuo UV spindulių
Patogumas nešiojant visą dieną
Tinka įvairioms progoms
Ilgaamžiškumas ir patvarumas
Pagerintas vaizdas ryškioje saulėje
Universalumas derinant su įvairia apranga
Trūkumai

Gali netikti visiems veido tipams dėl specifinės formos

Rėmelio išmatavimai

Nosies tiltelio plotis

19

Lęšio plotis

52

Kojelės ilgis

140

Prekės ženklas

Jau gerą dešimtmetį gyvuojantis, Ispanijoje gimęs saulės akinių prekės ženklas,gerai žinomas dėl išskirtinio dizaino produktų, įkvėptų kolaboracijos su puikiai pažįstamaisvardais. Jų sąraše NBA krepšinio klubas „LA Lakers“, vokiškų automobilių gamintojas„Mercedes-Benz“, dainininkas Usher ar lenktyninkas Lewis Hamilton… Tai kokybė ir stilius užprieinamą kainą.

Atsiliepimai apie prekinį ženklą HAWKERS

Įvertinimas
0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus

Ką apie mus kalba klientai

Paieška

Search Suggestions

      Registracija regėjimo patikrinimui

      Paslauga teikiama tik asmenims, sulaukusiems 18 metų.

      DĖMESIO!

      1. Jei nešiojate kontaktinius lęšius, tuomet bent 12 valandų iki regėjimo tikrinimo kontaktinių lęšių nenešiokite. Išsiėmus kontaktinius lęšius prieš pat tikrinimą, dėl galimo ragenos paburkimo, patikrinimo rezultatai gali būti netikslūs. Tai ypač svarbu renkantis akinius.

      2. Jei turite, atsineškite dabar naudojamus akinius. Naujos akinių dioptrijos gali ženkliai skirtis nuo to, prie ko esate pripratę. Tokiu atveju gali būti sunku iš karto adaptuotis prie didesnių skirtumų, todėl žinant dabar naudojamų akinių stiprumą, naujų akinių parametrus galima keisti palaipsniui taip palengvinant adaptaciją