Saulės akiniai
,

NAF NAF

ADELIA NOIR

0 0 balsų
Įvertinimas
Kaina su "Zuper" kliento kortele:

59,00 

Šie unikalūs geometrinės formos akiniai nuo saulės – tai tobulas stiliaus ir funkcionalumo derinys, užtikrinantis puikią akių apsaugą ir išskirtinį įvaizdį bet kokiomis aplinkybėmis.

Unikalus geometrinis dizainas
Puiki UV apsauga
Universalus stilius, tinkantis įvairioms progoms

Visas aprašymas »
Patiko šis modelis? Tuomet užsiregistruok regėjimo patikrinimui internetu ir gauk Zuper nuolaidų kortelę dovanų!
Registruotis regėjimo patikrinimui »
* Prekių asortimentas internete gali nesutapti su faktiniu asortimentu parduotuvėje

Produkto aprašymas

Ar jūsų akys pavargsta nuo intensyvios saulės šviesos? Ar jaučiatės nepatogiai, kai saulė akina vairuojant? Galbūt tiesiog norite atrodyti stilingai, bet nežinote, kaip tai padaryti? Pristatome unikalius geometrinės formos akinius nuo saulės, kurie ne tik apsaugos jūsų akis, bet ir leis jums išsiskirti iš minios.

Šie akiniai nuo saulės – tai tikras stiliaus ir funkcionalumo derinys. Jų drąsi šešiakampė forma ir oversized dizainas neabejotinai atkreips dėmesį. Pagaminti iš aukštos kokybės acetato, šie akiniai yra ne tik stilingi, bet ir patvarūs.

Juodos spalvos rėmelis suteikia klasikinį ir universalų įvaizdį, tinkantį prie bet kokio aprangos stiliaus. Tamsūs, pereinantys lęšiai ne tik puikiai apsaugo nuo kenksmingų UV spindulių, bet ir suteikia subtilų, madingą akcentą.

Šie akiniai nuo saulės yra idealus pasirinkimas tiems, kurie ieško išskirtinio aksesuaro. Jie puikiai tinka tiek kasdienai, tiek ypatingoms progoms. Dėl savo dydžio jie suteikia puikią apsaugą nuo saulės, o lengvas dizainas užtikrina, kad galėsite juos dėvėti visą dieną be jokio diskomforto.

Nesvarbu, ar vykstate į paplūdimį, ar tiesiog norite papuošti savo kasdienį įvaizdį, šie akiniai nuo saulės yra būtinas aksesuaras kiekvienam, kuris vertina stilių ir kokybę.

Savybės

Išskirtinė geometrinė šešiakampė forma
Oversized dizainas
Pagaminta iš aukštos kokybės acetato
Juodos spalvos rėmelis
Tamsūs, pereinantys lęšiai
UV apsauga
Lengvas dizainas
Privalumai

Išsiskyrimas iš minios su unikaliu stiliumi
Puiki akių apsauga nuo saulės
Universalus derinimas su įvairiais aprangos stiliais
Patogumas dėvint visą dieną
Aukštos kokybės produktas, užtikrinantis ilgaamžiškumą
Tinka tiek kasdienai, tiek ypatingoms progoms
Trūkumai

Dėl didelio dydžio gali netikti mažesnių veido bruožų žmonėms

Rėmelio išmatavimai

Nosies tiltelio plotis

19

Lęšio plotis

54

Kojelės ilgis

139

Prekės ženklas

„Naf Naf“ – tai 1973 m. įkurtas prancūzų mados prekės ženklas. Jis siūlo platų gaminių asortimentą, taip pat ir akinių rėmelius bei akinius nuo saulės. Šis prekės ženklas į pasaulį žvelgia su drąsa, humoru ir lengvumu bei siekia, kad moterys, nešiojančios jų gaminius, būtų unikalios, laimingos ir pasitikinčios savimi.

Atsiliepimai apie prekinį ženklą NAF NAF

Įvertinimas
0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus

Ką apie mus kalba klientai

Paieška

Search Suggestions

      Registracija regėjimo patikrinimui

      Paslauga teikiama tik asmenims, sulaukusiems 18 metų.

      DĖMESIO!

      1. Jei nešiojate kontaktinius lęšius, tuomet bent 12 valandų iki regėjimo tikrinimo kontaktinių lęšių nenešiokite. Išsiėmus kontaktinius lęšius prieš pat tikrinimą, dėl galimo ragenos paburkimo, patikrinimo rezultatai gali būti netikslūs. Tai ypač svarbu renkantis akinius.

      2. Jei turite, atsineškite dabar naudojamus akinius. Naujos akinių dioptrijos gali ženkliai skirtis nuo to, prie ko esate pripratę. Tokiu atveju gali būti sunku iš karto adaptuotis prie didesnių skirtumų, todėl žinant dabar naudojamų akinių stiprumą, naujų akinių parametrus galima keisti palaipsniui taip palengvinant adaptaciją