Saulės akiniai
,

NAF NAF

AISSIA ROSE

0 0 balsų
Įvertinimas
Kaina su "Zuper" kliento kortele:

59,00 

Šie stilingi, dideli akiniai su koralų rožinės spalvos rėmeliais ir pereinančio atspalvio lęšiais – tai tobulas mados ir funkcionalumo derinys, suteikiantis išskirtinį įvaizdį ir patikimą akių apsaugą.

Unikalus dizainas, derinantis retro ir šiuolaikinį stilių
Aukštos kokybės acetato rėmeliai ir pereinančio atspalvio lęšiai
Universalumas – tinka tiek kasdienai, tiek…

Visas aprašymas »
Patiko šis modelis? Tuomet užsiregistruok regėjimo patikrinimui internetu ir gauk Zuper nuolaidų kortelę dovanų!
Registruotis regėjimo patikrinimui »
* Prekių asortimentas internete gali nesutapti su faktiniu asortimentu parduotuvėje

Produkto aprašymas

Ar jaučiatės pavargę nuo nuobodžių akinių? Ar jūsų akys kenčia nuo UV spindulių? Galbūt norite atnaujinti savo stilių, bet nežinote kaip? Pristatome unikalius ir stilingus akinius, kurie pakeis jūsų požiūrį į madą ir patogumą.Šie akiniai – tai tikras elegancijos ir funkcionalumo įsikūnijimas. Jų dideli, kvadratiniai rėmeliai iš lengvo acetato ne tik apsaugos jūsų akis, bet ir suteiks jums išskirtinį įvaizdį. Minkštas koralų rožinės spalvos atspalvis puikiai tinka pavasario ir vasaros sezonams, suteikdamas jūsų veidui švelnumo ir gaivumo.Pereinančio atspalvio rudos spalvos lęšiai ne tik atrodo stilingai, bet ir turi praktinę paskirtį. Jie sumažina akinimą ir pagerina vaizdo kokybę įvairiomis apšvietimo sąlygomis. Viršutinė lęšio dalis yra tamsesnė, o apatinė – šviesesnė, todėl galėsite aiškiai matyti tiek tolimus, tiek artimus objektus.Šių akinių dizainas – tai puikus retro ir šiuolaikinio stiliaus derinys. Unikalus šešiakampis rėmelio modelis su švelniai užapvalintais kampais suteikia drąsos ir moteriškumo. Smulkios metalinės detalės ant kojelių prideda elegancijos ir pabrėžia dėmesį detalėms.Nepaisant savo dydžio, šie akiniai yra stebėtinai lengvi ir patogūs nešioti visą dieną. Jie puikiai tinka tiek paplūdimio dienai, tiek miesto pasivaikščiojimams ar vairavimui. Šie akiniai – tai ne tik madingas aksesuaras, bet ir būtina apsauga jūsų akims.Nesvarbu, ar renkatės kasdieniam dėvėjimui, ar ypatingoms progoms, šie akiniai taps jūsų garderobo pagrindu. Jie puikiai derės prie įvairių aprangos stilių – nuo kasualaus iki oficialaus. Leiskite sau išsiskirti iš minios su šiais unikaliais ir stilingais akiniais!

Savybės

Dideli, kvadratiniai rėmeliai
Pagaminta iš lengvo acetato
Koralų rožinės spalvos rėmeliai
Pereinančio atspalvio rudos spalvos lęšiai
Šešiakampis rėmelio modelis su užapvalintais kampais
Metalinės detalės ant kojelių
UV spindulių apsauga
Privalumai

Suteikia išskirtinį ir madingą įvaizdį
Apsaugo akis nuo kenksmingų UV spindulių
Sumažina akinimą ir pagerina vaizdo kokybę
Patogūs nešioti visą dieną
Tinka įvairioms progoms ir aprangos stiliams
Puikiai dera prie pavasario ir vasaros sezonų
Pabrėžia veido bruožus
Trūkumai

Dėl didelio dydžio gali netikti mažesnių veido bruožų savininkams

Rėmelio išmatavimai

Nosies tiltelio plotis

19

Lęšio plotis

54

Kojelės ilgis

139

Prekės ženklas

„Naf Naf“ – tai 1973 m. įkurtas prancūzų mados prekės ženklas. Jis siūlo platų gaminių asortimentą, taip pat ir akinių rėmelius bei akinius nuo saulės. Šis prekės ženklas į pasaulį žvelgia su drąsa, humoru ir lengvumu bei siekia, kad moterys, nešiojančios jų gaminius, būtų unikalios, laimingos ir pasitikinčios savimi.

Atsiliepimai apie prekinį ženklą NAF NAF

Įvertinimas
0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus

Ką apie mus kalba klientai

Paieška

Search Suggestions

      Registracija regėjimo patikrinimui

      Paslauga teikiama tik asmenims, sulaukusiems 18 metų.

      DĖMESIO!

      1. Jei nešiojate kontaktinius lęšius, tuomet bent 12 valandų iki regėjimo tikrinimo kontaktinių lęšių nenešiokite. Išsiėmus kontaktinius lęšius prieš pat tikrinimą, dėl galimo ragenos paburkimo, patikrinimo rezultatai gali būti netikslūs. Tai ypač svarbu renkantis akinius.

      2. Jei turite, atsineškite dabar naudojamus akinius. Naujos akinių dioptrijos gali ženkliai skirtis nuo to, prie ko esate pripratę. Tokiu atveju gali būti sunku iš karto adaptuotis prie didesnių skirtumų, todėl žinant dabar naudojamų akinių stiprumą, naujų akinių parametrus galima keisti palaipsniui taip palengvinant adaptaciją