Saulės akiniai
,

mó eyewear

BARCELO carey/pink

0 0 balsų
Įvertinimas
Kaina su "Zuper" kliento kortele:

59,00 

Šie drąsūs ir išskirtiniai akiniai nuo saulės su ryškiai rožiniu rėmeliu ir vėžlio kiauto rašto kojelėmis – tai tikras mados pareiškimas, skirtas tiems, kurie nebijo išsiskirti iš minios.

Drąsus ir išskirtinis dizainas
Aukštos kokybės medžiagos ir patogumas
Universalumas įvairioms progoms

Visas aprašymas »
Patiko šis modelis? Tuomet užsiregistruok regėjimo patikrinimui internetu ir gauk Zuper nuolaidų kortelę dovanų!
Registruotis regėjimo patikrinimui »
* Prekių asortimentas internete gali nesutapti su faktiniu asortimentu parduotuvėje

Produkto aprašymas

Ar jūsų akiniai atrodo nuobodūs ir neišsiskiriantys? Ar jie nesukelia jokių emocijų ir nepritraukia dėmesio? Daugelis žmonių jaučiasi nematomi ir neįdomūs dėvėdami paprastus akinius. Tačiau yra sprendimas – šie išskirtiniai akiniai nuo saulės! Šie akiniai nuo saulės – tai drąsus mados pareiškimas, kuris neliks nepastebėtas. Jų ryškiai rožinis rėmelis iškart patraukia dėmesį ir kviečia į pokalbį. Unikalus dizainas derina retro žavesį su šiuolaikiniu stiliumi.Dideli kvadratiniai rėmeliai suteikia akinius išskirtinumo ir charakterio. Jų priekis pagamintas iš blizgios plastiko medžiagos, kuri atrodo stilingai ir yra patvari. Kojelės puošiamos klasikiniu vėžlio kiauto raštu, kuris kontrastuoja su ryškia rėmelio spalva. Tai suteikia akinius dar daugiau žaismingumo ir originalumo.Pereinantys lęšiai ne tik atrodo stilingai, bet ir užtikrina puikią apsaugą nuo saulės skirtingomis sąlygomis. Viršuje jie tamsesni, o apačioje šviesėja, todėl prisitaiko prie kintančio apšvietimo.Ant kojelių užrašytas tekstas “Tai ne paprasti akiniai nuo saulės” pabrėžia jų išskirtinumą ir provokuoja smalsumą. Šie akiniai tikrai nėra eiliniai – jie sukurti tiems, kurie nebijo išsiskirti iš minios.Lengvas ir patogus rėmelis leidžia mėgautis šiais akinius visą dieną be jokio diskomforto. Aukštos kokybės medžiagos užtikrina ilgaamžiškumą, todėl galėsite džiaugtis šiuo aksesuaru dar ilgai.Šie akiniai puikiai tinka įvairioms progoms – tiek kasdieniams pasivaikščiojimas mieste, tiek vakarėliams ar atostogoms paplūdimyje. Jie iškart atgaivins bet kokią aprangą ir taps jūsų stiliaus akcentu.

Savybės

Dideli kvadratiniai rėmeliai
Ryškiai rožinė spalva
Vėžlio kiauto raštas ant kojelių
Pereinantys lęšiai
Užrašas “Tai ne paprasti akiniai nuo saulės”
Lengvas ir patogus rėmelis
Pagaminta iš aukštos kokybės medžiagų
Blizgi plastiko medžiaga
Privalumai

Išsiskirsite iš minios ir atkreipsite dėmesį
Apsaugosite akis nuo UV spindulių
Jausitės patogiai visą dieną
Papuošite bet kokią aprangą
Išreikšite savo unikalų stilių
Mėgausitės ilgaamžiu aksesuaru
Pritaikysite skirtingoms progoms
Pradėsite įdomius pokalbius
Trūkumai

Gali netikti konservatyvaus stiliaus mėgėjams

Rėmelio išmatavimai

Nosies tiltelio plotis

17

Lęšio plotis

56

Kojelės ilgis

145

Prekės ženklas

Žaismingi, ryškūs, pastebimi – štai kokie yra mó eyewear akiniai. Tai gerai apgalvotas, originalus stiliaus dvelksmas, įpūsiantis gyvybės kiekvienam įvaizdžiui. Netikėtomis formomis, originaliu dizainu, išskirtinėmis detalėmis pasižymintys akiniai – tai koja kojon su mada žengiančių, drąsių, kūrybiškų asmenybių pasirinkimas.

Atsiliepimai apie prekinį ženklą mó eyewear

Įvertinimas
0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus

Ką apie mus kalba klientai

Paieška

Search Suggestions

      Registracija regėjimo patikrinimui

      Paslauga teikiama tik asmenims, sulaukusiems 18 metų.

      DĖMESIO!

      1. Jei nešiojate kontaktinius lęšius, tuomet bent 12 valandų iki regėjimo tikrinimo kontaktinių lęšių nenešiokite. Išsiėmus kontaktinius lęšius prieš pat tikrinimą, dėl galimo ragenos paburkimo, patikrinimo rezultatai gali būti netikslūs. Tai ypač svarbu renkantis akinius.

      2. Jei turite, atsineškite dabar naudojamus akinius. Naujos akinių dioptrijos gali ženkliai skirtis nuo to, prie ko esate pripratę. Tokiu atveju gali būti sunku iš karto adaptuotis prie didesnių skirtumų, todėl žinant dabar naudojamų akinių stiprumą, naujų akinių parametrus galima keisti palaipsniui taip palengvinant adaptaciją