Saulės akiniai
,

O'NEILL

ONS WOVE 104

0 0 balsų
Įvertinimas
Kaina su "Zuper" kliento kortele:

59,00 

O’Neill akiniai nuo saulės – tai stilingas, patogus ir funkcionalus pasirinkimas, užtikrinantis aukščiausio lygio akių apsaugą bei puikų matomumą bet kokiomis sąlygomis.

Aukščiausios kokybės UV apsauga
Patogus ir tvirtas prigludi mas
Universalus dizainas tinkantis įvairioms progoms

Visas aprašymas »
Patiko šis modelis? Tuomet užsiregistruok regėjimo patikrinimui internetu ir gauk Zuper nuolaidų kortelę dovanų!
Registruotis regėjimo patikrinimui »
* Prekių asortimentas internete gali nesutapti su faktiniu asortimentu parduotuvėje

Produkto aprašymas

Ar jūs pavargę nuo nuolat saulės akinamos akių? Ar saulėtomis dienomis tenka kaskart prisimerkti ir užsidengti akis ranka? Gali būti, kad jūsų akys jau pavargo nuo nuolatinės stiprios šviesos. Tačiau dabar galite jaustis ramūs ir patogiai, nes turime jums puikų sprendimą. Pristatome naujuosius O’Neill akinius nuo saulės – tobulą derinį tarp stiliaus, patvarumo ir funkcionalumo.

Šie akiniai sukurti moderniam nuotykių ieškotojui. Jų matinis juodas rėmelis skleidžia tiek patvarumą, tiek rafinuotumą. Platus, kvadratinės formos lęšis užtikrina maksimalią apsaugą nuo saulės ir nepriekaištingą matomumą. Tamsiai žalias lęšių atspalvis ne tik puikiai apsaugo akis, bet ir pagerina matomumą bei sumažina atspindžius.

Akinių rėmelis pagamintas iš tvirtos, bet lengvos medžiagos, todėl jie yra patvarūs ir patogūs dėvėti visą dieną. Ergonomiška forma užtikrina, kad akiniai tvirtai laikysis ant veido net ir aktyviai judant. O’Neill prekės ženklo logotipas, subtiliai įkomponuotas ant kojelės, suteikia akiniams sportinio elegancijos prieskonio.

Šie akiniai – tai ne tik stilingas aksesuaras, bet ir aukštos kokybės apsaugos priemonė jūsų akims. Jie blokuoja 100% kenksmingų UVA ir UVB spindulių, saugodami jūsų akis nuo žalingo saulės poveikio. Polarizuoti lęšiai sumažina atspindžius nuo įvairių paviršių, todėl akiniai puikiai tinka vairuojant, žvejojant ar užsiimant kitomis lauko veiklomis.

Nesvarbu, ar planuojate dieną paplūdimyje, ar tiesiog norite apsaugoti akis kasdien – šie O’Neill akiniai nuo saulės yra puikus pasirinkimas. Jų universalus dizainas puikiai tinka tiek laisvalaikiui, tiek sportinėms veikloms. Tai tobulas aksesuaras tiems, kurie vertina ne tik stilių, bet ir kokybę bei funkcionalumą.

Savybės

Platus, kvadratinės formos lęšis maksimaliai apsaugai
Tamsiai žalias lęšių atspalvis geresniam matomumui
Tvirtas ir lengvas rėmelis ilgaamžiškumui
Ergonomiška forma stabiliam prigludi mUi
100% UVA ir UVB spindulių apsauga
Polarizuoti lęšiai atspindžių mažinimui
Apgaubianti forma papildomai apsaugai
Privalumai

Apsaugo akis nuo kenksmingų saulės spindulių
Pagerina matomumą saulėtomis dienomis
Sumažina akių nuovargį ir įtampą
Užtikrina patogumą dėvint visą dieną
Tinka įvairioms veikloms lauke
Suteikia stilingą išvaizdą
Padidina saugumą vairuojant
Trūkumai

Gali netikti visiems veido tipams

Rėmelio išmatavimai

Nosies tiltelio plotis

17

Lęšio plotis

64

Kojelės ilgis

131

Prekės ženklas

Po Kalifornijos saule užgimęs prekės ženklas, pristatantis akinius dinamiškam gyvenimo būdui ir aktyviam laisvalaikiui. Jie deklaruoja kokybę, patogumą ir laisvę. Todėl OʼNEILL akinius renkasi nenustygstantys vietoje, ištroškę nuotykių ir atradimų, neįsivaizduojantys vasaros be jūros bangų, o žiemos – be snieguotų viršukalnių.

Atsiliepimai apie prekinį ženklą O'NEILL

Įvertinimas
0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus

Ką apie mus kalba klientai

Paieška

Search Suggestions

      Registracija regėjimo patikrinimui

      Paslauga teikiama tik asmenims, sulaukusiems 18 metų.

      DĖMESIO!

      1. Jei nešiojate kontaktinius lęšius, tuomet bent 12 valandų iki regėjimo tikrinimo kontaktinių lęšių nenešiokite. Išsiėmus kontaktinius lęšius prieš pat tikrinimą, dėl galimo ragenos paburkimo, patikrinimo rezultatai gali būti netikslūs. Tai ypač svarbu renkantis akinius.

      2. Jei turite, atsineškite dabar naudojamus akinius. Naujos akinių dioptrijos gali ženkliai skirtis nuo to, prie ko esate pripratę. Tokiu atveju gali būti sunku iš karto adaptuotis prie didesnių skirtumų, todėl žinant dabar naudojamų akinių stiprumą, naujų akinių parametrus galima keisti palaipsniui taip palengvinant adaptaciją