Kontaktiniai lęšiai
,

KawaEyes

Volturi 1-Day

0 0 balsų
Įvertinimas
Kaina su "Zuper" kliento kortele:

3,83 

(1 vnt kaina)

Šie raudonai juodi kontaktiniai lęšiai – tai drąsus būdas transformuoti savo žvilgsnį, suteikiant jam dramatišką ir paslaptingą išvaizdą, tinkančią tiek specialioms progoms, tiek kasdieniam naudojimui.

Unikalus raudonos ir juodos spalvų derinys
Tinka įvairioms progoms – nuo kostiumų vakarėlių iki kasdienio dėvėjimo
Aukščiausios kokybės medžiagos užtikrina komfortą ir saugumą

Visas aprašymas »
Registruotis regėjimo patikrinimui »
* Prekių asortimentas internete gali nesutapti su faktiniu asortimentu parduotuvėje

Produkto aprašymas

Ar jūsų akys atrodo nuobodžiai? Galbūt jums sunku išsiskirti minioje? Įsivaizduokite, kaip jūsų žvilgsnis patrauktų dėmesį su šiais įspūdingais raudonai juodais kontaktiniais lęšiais. Šie lęšiai – tai jūsų slaptas ginklas, kuris akimirksniu pakeis jūsų išvaizdą ir privers aplinkinius aiktelėti iš nuostabos.

Šie kontaktiniai lęšiai nėra eiliniai. Jie išsiskiria ryškiu raudonu atspalviu, kurį papildo dramatiškas juodas raštas. Šis derinys sukuria hipnotizuojantį efektą, dėl kurio jūsų akys taps kiekvieno pokalbio centru.

Pagaminti iš aukščiausios kokybės medžiagų, šie lęšiai užtikrina ne tik stulbinantį vaizdą, bet ir maksimalų komfortą. Jūs galėsite juos dėvėti visą dieną nejausdami diskomforto, o jų natūralus vaizdas neleis niekam įtarti, kad tai ne jūsų tikrosios akys.

Šie lęšiai yra nepaprastai universalūs. Jie puikiai tinka įvairiems kostiumams, Helovino vakarėliams, teatro pasirodymams ar net kasdieniam naudojumui, jei norite išreikšti savo drąsią asmenybę. Su šiais lęšiais jūs tapsite bet kokio renginio žvaigžde.

Nesvarbu, ar esate patyręs kontaktinių lęšių nešiotojas, ar tik pradedantysis, šie lęšiai yra lengvai naudojami ir saugūs. Jie atitinka griežtus saugos standartus, todėl galite būti ramūs dėl savo akių sveikatos.

Investuokite į savo išvaizdą ir pasitikėjimą savimi su šiais raudonai juodais kontaktiniais lęšiais. Jie ne tik pakeis jūsų išvaizdą, bet ir suteiks jums galimybę išreikšti save visiškai nauju būdu. Pasiruoškite pritraukti žvilgsnius ir sulaukti komplimentų kiekviename žingsnyje!

Savybės

Ryškus raudonos ir juodos spalvų derinys
Didelis skersmuo, dengiantis didžiąją matomos akies dalį
Sudėtingas raštas, primenantis liepsnas ar abstrakčias formas
Aukštos kokybės, realistiškas rainelės detalumas
Pagaminti iš aukščiausios kokybės medžiagų
Patogūs dėvėti visą dieną
Natūraliai atrodantys
Lengvai naudojami
Atitinka griežtus saugos standartus
Daugkartinio naudojimo
Privalumai

Akimirksniu pakeičia išvaizdą
Patraukia dėmesį ir sukuria įsimintiną įspūdį
Suteikia galimybę išreikšti savo unikalią asmenybę
Tinka įvairiems kostiumams ir progoms
Užtikrina komfortą visą dieną
Saugūs naudoti
Padidina pasitikėjimą savimi
Leidžia eksperimentuoti su savo išvaizda
Sukuria dramatišką ir paslaptingą žvilgsnį
Tinka tiek pradedantiesiems, tiek patyrusiems lęšių nešiotojams
Trūkumai

Gali reikėti akių gydytojo konsultacijos prieš naudojimą

Prekės ženklas

Marshal Intergroup Srl kompanijos KawaEyes spalvoti kontaktiniai lęšiai buvo sukurti taip, kad atitiktų visus specialius klientų, ypač Cosplayers, pageidavimus. Cosplay (sutrumpintai – kostiuminis žaidimas) dalyviai dėvi kostiumus ir aksesuarus, kad atvaizduotų tam tikrą personažą ar idėją. Jų mėgstamiausi šaltiniai yra manga ir anime, komiksai, vaizdo žaidimai ir filmai, tačiau, žinoma, kiekvienas KawaEyes dizainas skirtas ne…

Atsiliepimai apie prekinį ženklą KawaEyes

Įvertinimas
0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus

Ką apie mus kalba klientai

Paieška

Search Suggestions

      Registracija regėjimo patikrinimui

      Paslauga teikiama tik asmenims, sulaukusiems 18 metų.

      DĖMESIO!

      1. Jei nešiojate kontaktinius lęšius, tuomet bent 12 valandų iki regėjimo tikrinimo kontaktinių lęšių nenešiokite. Išsiėmus kontaktinius lęšius prieš pat tikrinimą, dėl galimo ragenos paburkimo, patikrinimo rezultatai gali būti netikslūs. Tai ypač svarbu renkantis akinius.

      2. Jei turite, atsineškite dabar naudojamus akinius. Naujos akinių dioptrijos gali ženkliai skirtis nuo to, prie ko esate pripratę. Tokiu atveju gali būti sunku iš karto adaptuotis prie didesnių skirtumų, todėl žinant dabar naudojamų akinių stiprumą, naujų akinių parametrus galima keisti palaipsniui taip palengvinant adaptaciją