Aksesuarai
,

ALBINEX

Servetėlė akiniams MIELAS KAČIUKAS 50.027/135

0 0 balsų
Įvertinimas
Kaina su "Zuper" kliento kortele:

3,60 

Ši miela kačiuko servetėlė yra funkcionalus ir žavingas aksesuaras, kuris efektyviai valo akinius ir ekranus, kartu suteikdamas šypseną kiekvieną kartą ją naudojant.

Efektyvus ir švelnus valymas be įbrėžimų
Mielas kačiuko dizainas pakelia nuotaiką
Universalus naudojimas įvairiems paviršiams

Visas aprašymas »
Registruotis regėjimo patikrinimui »
* Prekių asortimentas internete gali nesutapti su faktiniu asortimentu parduotuvėje

Produkto aprašymas

Ar jūsų akiniai nuolat aprasoja ir nešvarus telefono ekranas varo iš proto? Nusibodo nuolat valytis akinius marškinių kraštu, rizikuojant juos subraižyti? Atėjo laikas atnaujinti savo valymo rutiną su šia miela ir praktiška servetėle. Ši žavinga mikropluošto servetėlė su mielo kačiuko atvaizdu ne tik efektyviai nuvalys jūsų akinius ar ekranus, bet ir pakels nuotaiką kiekvieną kartą ją naudojant.

Pagaminta iš aukštos kokybės mikropluošto, ši servetėlė yra itin švelni ir saugi naudoti ant jautriausių paviršių. Ji puikiai sugeria nešvarumus ir pirštų atspaudus, nepalikdama jokių įbrėžimų ar pūkelių. Servetėlės centre puikuojasi mielas miegančio kačiuko atvaizdas, kuris ne tik džiugins akį, bet ir primins, kad valymasis gali būti malonus procesas.

Ši universali servetėlė puikiai tinka ne tik akiniams, bet ir išmaniųjų telefonų, planšečių ar fotoaparatų objektyvų valymui. Ji kompaktiška ir lengvai telpa į kišenę ar rankinę, todėl visada galėsite ją turėti po ranka. Servetėlė yra patvari ir ilgaamžė, todėl galėsite ja naudotis ilgą laiką.

Pradžiuginkite save ar savo artimąjį šia praktiška ir žavia dovana. Tai puikus pasirinkimas kačių mylėtojams ir visiems, kurie vertina funkcionalumą su žaismingu prieskoniu. Leiskite šiam mielam kačiukui padėti jums išlaikyti savo akinius ir ekranus švarius ir spindinčius!

Savybės

Pagaminta iš aukštos kokybės mikropluošto
Mielo miegančio kačiuko atvaizdas
Kompaktiška ir lengvai nešiojama
Universali – tinka įvairiems paviršiams valyti
Efektyviai šalina nešvarumus ir pirštų atspaudus
Patvari ir ilgaamžė
Švelni ir saugi naudoti ant jautrių paviršių
Privalumai

Efektyviai valo be įbrėžimų
Pakelia nuotaiką kiekvieną kartą naudojant
Visada paruošta naudoti, kai jos reikia
Taupo pinigus, nes nereikia pirkti vienkartinių servetėlių
Sumažina stresą dėl nešvarių akinių ar ekranų
Padeda prailginti akinių ir elektroninių prietaisų tarnavimo laiką
Puiki dovana kačių mylėtojams ir praktiškas aksesuaras visiems
Trūkumai

Gali prireikti dažnesnio skalbimo, jei naudojama intensyviai

Prekės ženklas

Albinex įmonė buvo įkurta 1978 m. Idėja kilo iš aistros gražiai gaminti akinių dėklus. Ilgametė patirtis išmokė, kad pagrindinis veiksnys yra tobulas meistriškumas ir dėmesys menkiausioms detalėms.

Atsiliepimai apie prekinį ženklą ALBINEX

Įvertinimas
0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus

Ką apie mus kalba klientai

Paieška

Search Suggestions

      Registracija regėjimo patikrinimui

      Paslauga teikiama tik asmenims, sulaukusiems 18 metų.

      DĖMESIO!

      1. Jei nešiojate kontaktinius lęšius, tuomet bent 12 valandų iki regėjimo tikrinimo kontaktinių lęšių nenešiokite. Išsiėmus kontaktinius lęšius prieš pat tikrinimą, dėl galimo ragenos paburkimo, patikrinimo rezultatai gali būti netikslūs. Tai ypač svarbu renkantis akinius.

      2. Jei turite, atsineškite dabar naudojamus akinius. Naujos akinių dioptrijos gali ženkliai skirtis nuo to, prie ko esate pripratę. Tokiu atveju gali būti sunku iš karto adaptuotis prie didesnių skirtumų, todėl žinant dabar naudojamų akinių stiprumą, naujų akinių parametrus galima keisti palaipsniui taip palengvinant adaptaciją